Hirdetés

Már készülhet a Samsung Galaxy S24 megfizethetőbb kiadása



|

Ismét visszatérhet a koreaiak közönségkedvencnek szánt okostelefonja.

Hirdetés

A Samsung háza táján megszokott dolognak számít, hogy a gyártó időnként elkaszál egy-egy bejáratott okostelefonos szériát, elég csak a nyugdíjazott Galaxy Note-ra vagy a 2022-es A73 után beszántott A70-es sorozatra gondolni, egy ponton pedig úgy tűnt, hogy a Galaxy S-modellcsalád jóárasított kiadása, az FE is erre a sorsra jut, hiszen az S21 FE-t nem követte közvetlen utód.

Tavaly októberben azonban a koreaiak mégis előrukkoltak a Galaxy S23 FE-vel, amely a megszokott csúcskategóriás hardverrel, ám a normál S23-hoz képest néhány kompromisszummal és jóval kedvezőbb áron imitálja a zászlóshajó-élményt. A kacifántos előzmények tükrében nem volt magától értetődő, hogy az S24 FE-t is megkapjuk, de most úgy néz ki, hogy ez lesz a forgatókönyv.

Hirdetés

A holland Galaxy Club ugyanis arról értesült, hogy a Samsung már dolgozik a következő generációs készüléken, amely a R12 kódnéven fut, követve a felmenői esetében (S23 FE: R11, S21 FE: R9, S20 FE: R8) folytatott gyakorlatot. A megjelenési dátumot illetően a portál csak annyit tud, hogy leghamarabb késő ősszel, vagy a jövő év elején lehet aktuális a rajt.

A gyártó korábban szeptemberben, októberben és januárban is adott ki FE-sorozatú modelleket, vagyis az előzményeket tekintve nincs kőbe vésve a menetrend a szériánál. Az S23 FE forgalmazása például alapvetően tavaly októberben indult, de néhány országban csak az idei év elején jutott el a boltok polcaira, ami megmagyarázhatja, hogy az S24 FE esetében is több lehetőségről suttognak a források.

Mivel egy korai pletykáról van szó, a soron következő budget-zászlóshajó tekintetében még nem ismert a hardver, de valószínűleg legközelebb sem lesz gond a teljesítménnyel, ahogy a Galaxy AI funkciók is ott lesznek a fedélzeten, hiszen az ezeket elhozó OneUI 6.1 frissítést még a 2022-ben debütált S21 FE is megkapta.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.