Hirdetés

Még jobban takarékoskodhatsz a facebookos adatforgalmaddal



|

Az áttervezett Opera Max 3.0 a Facebook alkalmazásnál is segít spórolni az adatforgalommal.

Hirdetés

Az Opera Max eddig is hasznos kiegészítés volt az androidos okostelefonokon, nemrég azonban egy komoly frissítést kapott. A motorháztető alatt eszközölt változtatások mellett vizuális módosításokon is átesett az app. 

Hirdetés

Az új dizájn azért készült el, hogy könnyebb legyen használni a programot. Az első indításkor segítséget is nyújt az alkalmazás a használathoz, később pedig kártyák formájában ad tippeket. 

A megújult felület apponként tudja mutatni a mobilos és a WiFi-s adatfogyasztást, illetve testre szabott tanácsokat kínál, hogyan csökkenthető az elpazarolt adatforgalom nagysága. 

A biztonsági fejlesztéseknek hála az Opera Max már jelenti a külső fenyegetéseket, miközben titkosítást garantál a nyilvános WiFi-hálózatokhoz kapcsolódásnál. 

Az egyik legfontosabb újdonság azonban a facebookos adatforgalom-csökkentő. Az Opera Max felhasználói a Facebook minden előnyét élvezhetik, miközben a mobilos adatforgalmuk akár 50 százalékát is megtakaríthatják. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.