Hirdetés

Több frissítést is kap a Microsoft Surface Dock 2



|

Egy belga webáruházban szúrták ki az új terméket, amely az előd számos problémáját orvosolhatja.

Hirdetés

A Microsoft Surface laptopjai és táblagépei légiesek és dizájnosak, azonban ennek ára is van: például portokból nem jut annyi egy ilyen gépre, mint egy normál laptopra. A Microsoft éppen ezért kínálja a Surface Dock nevű kiegészítőt ezek mellé. Sajnos azonban sokan elégedetlenek még ezzel is. Szerencsére úgy fest, hogy jön az utód, a második modell pedig már több problémát is orvosolhat, amikkel kapcsolatban panaszkodtak a felhasználók. 

Hirdetés

A jelenlegi Surface Dockkal az a baja az embereknek, hogy túl rövid az összekötő kábel, így nem kényelmes használni. A 95 wattos teljesítmény pedig nem elég, hogy a rákötött USB-s perifériákat is gond nélkül elvigye. Hiányolják még az USB-C-t is a dokkolóról. 

A Dr. Windows azonban nemrég egy belga kereskedőnél kiszúrta a Surface Dock 2-t, amin már a mini-DisplayPortok helyén két USB-C van, valamint a kábel is hosszabb. Ez utóbbi még mindig Surface Connector felületen csatlakozik, de már 200 wattot kínál. Ebből vannak, akik arra következtetnek, hogy az új Surface laptopok és tabletek is többet fogyasztanak majd. A Surface Dock 2 ráadásul drágább lesz, mint az előd: az eddigi 200 dollár helyett 270-et kell majd fizetnie annak, aki több portot akar. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.