Hirdetés

Nagyon ütős lesz a OnePlus 7 Pro



|

Lekerekített, 90 Hz-es Super AMOLED kijelzőre, 4000 mAh-s akkura és felugró szelfikamerára számíthatunk.

Hirdetés

Ishan Agarwal és az Android Central nemrég új információkat ástak elő a OnePlus 7 Pro csúcsmobilról. Agarwal mostanában megbízható szivárogtatónak számít, és a jelek szerint közvetlen kapcsolata van a OnePlusnál. Decemberben a cég ügyvezetőjéről is közzétett egy képet, amint egy meetingen látható. 

Hirdetés

Amennyiben a közölt adatok igazak, akkor a OnePlus 7 Pro nagyszerű csúcsmobilnak ígérkezik. 

Úgy néz ki, hogy lekerekített szélű QHD+ Super AMOLED kijelzőt kap majd, amelybe nem lóg semmilyen szenzorsáv. A panel 90 Hz-es képfrissítéssel dolgozik, a frissítési ráta dinamikusan változik az egyedi kontroller miatt. 

Az USB-C porton keresztül 30 wattos gyorstöltés lesz támogatott, az akku kapacitása 4000 mAh lesz. Ezúttal végre két hangszórót is kapunk, a hátlapra pedig három kamerát: a normál szenzort telefotós és ultraszéles lencse egészíti majd ki. A vibrálást előidéző motort erősebbre cserélik, és ezúttal a házból ugrik majd elő a szelfikamera. 

A szivárgás alapján a OnePlus május 14-én mutatja be az új okostelefonjait, három helyen egyszerre. Elvileg a normál OnePlus 7-et kíséri majd a OnePlus 7 Pro, valamint egy 5G-s mobil. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.