Hirdetés

Régebbi Samsung mobilok is megkapják az S23-as széria néhány funkcióját



|

Korábbi készülékekkel is kompatibilis lesz az S23 egyik exkluzívnak indult funkciója.

Hirdetés

Sokáig úgy tartotta a közbeszéd, hogy az Apple iOS-e sokkal több okos funkcióval rendelkezik, amik után csak futnak az androidos gyártók, és ugyan ez mostanra abszolút nem igaz, még mindig vannak azért mechanikák, amiket a cupertinóiak alkalmaznak először.

Ilyen volt az a képszerkesztő funkció is, aminek segítségével a fotókról lehetett objektumokat egyszerűen leemelni, a Samsung azonban gyorsan reagált és ők is elérhetővé tették ezt az S23-as mobilokban.

Hirdetés

A koreai nyelvű SamMobile fórumon a Samsung arról számolt be, hogy ez a képszerkesztő funkció hamarosan további készülékeken is elérhetővé válik, mindenki, aki Galaxy S20-szal vagy újabb, Galaxy Z Fold 2-vel vagy újabb, illetve Galaxy Z Flippel vagy újabb mobillal rendelkezik, megkapja frissítésként.

Nagyon jó látni, hogy a Samsung a korábbi modellekkel is foglalkozik, és nem is az objektumleválasztó funkció az első, ami korábbi modellekre érkezik. A Galaxy S22-es széria és a Galaxy Z Fold 4 például bővül az Expert Raw/Pro videós módokkal az előlapi kamerán, miközben a 300x asztrofotós mód is több korábbi telefonba bekerül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.