Hirdetés

Sok kicsi frissítést kap innentől kezdve a Windows 10



|

Gyakran jönnek majd az új funkciókat kínáló, úgynevezett Feature Experience Packek a Windows 10-hez.

Hirdetés

A Microsoft eddig úgy hozta el a Windows 10-be a legtöbb új eszközt és funkciót, hogy évente két hatalmas frissítést adott ki, de előfordultak súlyos problémák. Most más utat tesztel, innentől kezdve ugyanis sok kicsi frissítés érkezik majd a Windows 10-hez, mind új funkciókat tartalmaz, amiket külön fejlesztenek magától a rendszertől, és emiatt aztán külön is adják ki azokat.

Hirdetés

Egyelőre a csomagokba csak nagyon kevés dolog kerül, és tesztjelleggel csak az Insiderek kapnak ilyen frissítéseket. A Microsoft első mini csomagjai például a képernyőkép-készítő eszközt fejlesztik tovább, többek között. Semmi nagy dolog, és épp ez a cél.

Azt egyelőre nem tudni, hogy végül kitart-e az ötlet mellett hosszabb távon is a cég, de feltehetően azért akarnak több kicsi frissítést kiadni, mert az utóbbi években folyamatosak a panaszok a komoly rendszerhibákra. Ezzel a megoldással kevésbé valószínű, hogy ilyen gondok támadnának, legalábbis ezt remélik a redmondiak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.