Hirdetés

Sötétbe borul a Google Fordító



|

Végre szélesebb körben is elérhetővé válik a Google Fordító sötét módja, aminek a fő célja, hogy kevés fény mellett kímélje a szemeinket.

Hirdetés

Februárban egyes androidos felhasználókhoz már eljutott a sötét téma a Google Fordítóhoz, azonban szélesebb körben sosem vált elérhetővé az újítás. Szerencsére mostanra elkészült a sötét téma végleges verziója, és most meg is jelent. A 6.5-ös verzióban felbukkant korábbi változathoz képest egységesebb, szürkébb a felület, eltűnt a világoskék sáv. A felület így egységesebb, és illik a Google-appok által képviselt dizájnnyelvbe. 

Hirdetés

Alapvetően egy normál sötét módról van szó, egyéb tekintetben az androidos Fordító nem változott. Ez OLED-kijelzős mobiloknál minimális mértékben kímélheti az akkut, ennél fontosabb azonban, hogy kevés fény mellett nem terheli annyira a szemeinket. 

A sötét mód érdekessége ebben az appban, hogy nem lehet kézzel kapcsolgatni, csak az Android 10 és 11 rendszerszintű beállításaihoz igazodik. A 6.10-es verzióval kezdődően mindenesetre már bárki számára elérhető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.