Hirdetés

Stílusos és erős laptop lett a HP Spectre x360 14



|

Tizenegyedik-generációs Intel processzorok és mesterséges intelligenciára építő funkciók is kerültek az új HP Spectre x360 14 laptopba.

Hirdetés

A HP bemutatta a legújabb Spectre x360 szériás laptopját, a Spectre x360 14-et. Ez a neve ellenére egy 15 hüvelykes laptop, amely méreteit tekintve a 13,3 hüvelykes laptopokkal veszi fel a versenyt. Ettől a HP szerint adaptív és okos a gép, ráadásul sok MI-alapú funkciót is kapott.

A prémium laptop dizájnja trendi, tizenegyedik-generációs Intel processzorok választhatóak bele, és Evo-minősítés is jár neki az Inteltől. Egy feltöltéssel akár 17 órás üzemidő is összejöhet, többek között ezt is garantálja az említett plecsni. 

Hirdetés

A laptop WiFi 6 és Bluetooth 5 rádiókat is kínál, illetve a HP saját Quick Drop fájlátviteli funkciója is adott. A billentyűzeten találunk ujjlenyomat-olvasót, kamerakioldót és mikrofont némító gombot is. Maga a 15 hüvelykes képernyő 3:2 képarányú, ami a HP szerint 20 százalékkal nagyobb látóteret jelent vertikálisan, mint egy 16:9-es modern laptop. Opcionálisan 1 000 000:1 kontrasztarányú OLED-kijelző is választható. A képernyő a fedlap 90,33 százalékát tölti ki, azaz nem sikerült teljesen eltüntetni a kávát. 

Az alumínium házas gép elérhető lesz ezüst, fekete-réz, továbbá kék-sárgaréz árnyalatokban. Amerikában már ebben a hónapban kapható lesz a laptop, az indulóára 1199,99 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.