Hirdetés

Szinte minden kiderült a Samsung Galaxy Tab S6 csúcstabletről



|

A renderelt képek mellett specifikációk is kiszivárogtak a Samsung következő prémium táblagépéről.

Hirdetés

Igen zsúfolt lesz a Samsung augusztus 7-i bemutatója, ugyanis a Galaxy Note 10 modellek mellett elvileg lerántja a leplet a Samsung Galaxy Watch Active 2-ről és a Samsung Galaxy Tab S6-ról is. 

Hirdetés

A Galaxy Tab S6-ról nemrég láttunk már pár élőképet, most pedig itt vannak a hivatalos, renderelt képek is, amelyeket az Android Headlines szivárogtatott ki. 

Alapvetően a Galaxy Tab S5e formavilágát kapjuk, de ezúttal dupla hátsó kamerával, 13 és 5 megapixeles érzékelőkkel. Ezek alá kerül az S Toll, ami csatlakoztatott állapotban tölt majd fel. Tehát Bluetooth-képes is lesz. 

A tabletre négy AKG-hangszóró kerül, van USB-C port, de nincs jackcsatlakozó. Opcionálisan egy billentyűzetet is lehet majd venni a kék, szürke és pink árnyalatokban érkező, 10,5 hüvelykes tablethez. A 6840 mAh-s akkumulátor 15 wattos gyorstöltést kap, a motorháztető alá Snapdragon 855 lapka kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.