Hirdetés

Talán ezt a launchert kerested



|

Az AIO Launcher ideális választás azoknak, akik a funkciót részesítik előnyben a dizájnnal szemben.

Hirdetés

Aki nem elégedett az okostelefonja gyári launcherével, az némi próbálgatás után általában a Nova Launcher mellett köt ki. Nem véletlenül, hiszen rendszeresen frissítik, mindent tud, amit kell, és nagy mértékben testre szabható. A főképernyő és az alkalmazásindító így letisztult és minimalista formát ölthet. 

Hirdetés

Mi a helyzet akkor, ha valaki inkább a funkciókat részesíti előnyben, és nem a megjelenést? Az AIO Launcher egy olyan érdekes alternatíva, ami szinte minden információt és gyorsgombot a kezdőlapra önt, egyetlen nagy, görgethető felületre. 

Az ingyenes app alapvetően szöveges elemek köré épít, a különböző szekciók pedig mindent elénk raknak: a legutóbb használt appokat, a névjegyeket, a rendszerinformációkat, a szöveges üzeneteket, a híreket, a twitteres hírfolyamot, a naptárbejegyzéseket, de akár a bitcoin árfolyamát is. 

A főképernyő persze testre szabható, ikonok azonban nincsenek az appokhoz. Egyszerűen csak címkék jelennek meg a legutóbb használtakhoz, illetve a bal oldalról simítva egy lista jön elő az összes programról. A keresőmező a névjegyek, appok között is keret, illetve a weben is kutat. 

Aki megunta az ikonok tengerét, és valami mást keres, annak felüdülés lehet ez a megoldás, ami annyi információt zsúfol egyetlen képernyőre, amennyit csak lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.