Hirdetés

Távolról segít felügyelni a háziállatokra a Pawbo+



|

Hasznos segítség lehet az Acer vezeték nélküli interaktív kisállat-kamerája.

Hirdetés

Az Acer bemutatta a Pawbo+ névre keresztelt vezeték nélküli, interaktív kisállat-kameráját, amelynek a segítségével a háziállatokat lehet megfigyelni. 

Hirdetés

Az egyedül hagyott kutyákat és macskákat könnyen lehet a nap folyamán bármikor ellenőrizni az internet-hozzáféréssel rendelkező, széles látószögű kamerával, amely hangszórót és mikrofont is rejt. Természetesen beszélni is lehet az állatokhoz. 

A kamera azt is tudja rögzíteni, hogy az állat éppen mit csinál, a használatához egy Android vagy iOS rendszert futtató készülékre van szükség. A távolból még a beépített tároló is kezelhető, amiben jutalomfalat helyezhető el. Több jelzőhanggal lehet ösztönözni a kedvenceket. 

A készüléket egyszerre 8 felhasználó érheti el, támogatja a Dropbox és a Google Drive tárhelyeket is a rögzítéshez. A fotókat a közösségi oldalakon is meg lehet vele osztani. A jövőben vaku, még egy jutalomfalat-adagoló, macskajáték és whac-a-mole játék is érkezik hozzá. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.