Hirdetés

Ütős lesz a Huawei következő AirPods-riválisa



|

Akár a Mate 20 Pro készülékre helyezve is lehet majd tölteni a Huawei következő vezeték nélküli fülhallgatóját.

Hirdetés

Roland Quandt és a WinFuture folyamatosan szivárogtatnak a Huawei Mate 20 Pro készülékről, illetve a kínai gyártó legújabb vezeték nélküli fülhallgatójáról is. A Huawei még a P20 Próval egyszerre mutatta be az Apple AirPods riválisát, a FreeBudsot. 

Hirdetés

Bár az alapötlet jó volt, az eszköz fogadtatása már nem: alapvetően egy olcsó koppintásnak tartották. A Huawei azóta rengeteget dolgozott a fejlesztéseken, és a jövő hónapban bemutatkozik a FreeBuds 2 Pro. 

Külsőre az eszköz rövidebb lett, nagyjából AirPods méretű. Az ergonomikusabb dizájn mellett újdonság a Hi-Res Wireless Audio protokoll támogatása, ami sokkal jobb hangélményt ígér. A fülhallgató headsetként is használható, illetve támogatja a Google Assistantet, feltéve, hogy okostelefonhoz van párosítva. A hangfelismerést csontrezgéses szenzorral javítja a gyártó. 

Ezúttal is lesz töltésre alkalmas tok, de az merőben megújul. Alapvetően az AirPods tokját másolja a Huawei. A tok vezeték nélkül lesz tölthető, azonban nem csak Qi szabványt támogató töltőpadokon lehet feltankolni, hanem akkor is, ha a közelgő Mate 20 vagy Mate 20 Pro hátlapjára helyezzük. 

A FreeBuds 2 Pro október 16-án mutatkozik be, a vételára elvileg 150 euró lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.