Hirdetés

Városokra szabott közösségi hírfolyamot kap a Google Térkép



|

A Google Térkép community feedje azt mutatja majd, hogy a városodban milyen üzletnek nyitnak meg vagy változtatnak a szolgáltatásaikon.

Hirdetés

A Google egy úgynevezett community feeddel bővíti a Google Térképet. Ez a közösségi hírfolyam azt a célt szolgálja, hogy a városlakókat tájékoztassa a településüket érintő hírekről, például ha kinyit egy új étterem vagy pedig valamelyik cég változtat a szolgáltatásain. Az új funkció az Explore, vagyis a felfedezés fülön lesz elérhető, és az értékelésekre, fotókra és bejegyzésekre is épít. 

A követett üzletektől ebben a feedben jelennek meg a frissítések, és a tartalom igazodik a felhasználó igényeihez: tehát aki nem kedveli a gyorséttermeket, és megadta a preferenciáit, annál az egészségesebb ételt kínáló helyek jelennek meg. 

Hirdetés

A Google szerint a funkció segít a helyi üzleteknek jobban kommunikálni az ügyfelekkel. Bár a koronavírust nem emlegeti a Google, vélhetően a járvány okozta folyamatos változásokra tekintettel álltak elő ezzel az új ötlettel. Sok városban probléma, hogy a kisebb üzletek akár végleg is bezártak/bezárhatnak. 

Aki még nem látja az új funkciót, az legyen türelemmel, több hullámban válik elérhetővé mobilon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.