Hirdetés

Előfizetői kincsek: AOMEI Backupper Professional 4.6



|

A szoftver segítségével teljes, megbízható és gyors módszerrel mentheted a PC-den lévő tartalmakat. A programot ajándékba adjuk év végi akciónk előfizetőinek.

Hirdetés

A rendszeres mentés a legjobb ellenszer a hirtelen bekövetkező hardverhiba vagy zsarolóvírusok miatt bekövetkező adatvesztés ellen. Természetesen az optimális az, ha a folyamat gyors és zökkenőmentes. Éppen ilyen működést garantál az AOMEI Backupper Professional.

A rendkívül letisztult és könnyen használható szoftver képes rövid idő alatt a teljes rendszert, az egyes partíciókat vagy csak konkrét fájlokat menteni, ráadásul rendszeres ütemezéssel gondoskodhatsz a naprakész állapotról. Ha a teljes rendszerről készítesz másolatot, akkor a képfájl segítségével bármikor helyrehozhatod a PC-d, amint a platform instabillá válik vagy nem tölt be.

Az alkalmazás a fájlok mentésére szintén kiváló, a teljes backup mellett két további mód is van, amik csak a legutóbbi teljes mentés óta történt változásokra koncentrálnak. A rendszeres mentések ütemezését már az alapverzióval is megoldhatod, tetszőleges helyre. Ennek köszönhetően néhány kattintás visszaállítani az értékes adatokat, ha egyszer beütne a baj.

Az év végi előfizetői akciónkban szereplő professzionális verzió még ennél is többet tud. Képes például a teljes rendszer klónozására, ami ideális megoldás, ha adattárolót cserélsz vagy merevlemezről SSD-re állsz át. Pillanatok alatt, újratelepítés nélkül oldhatod meg a költözést a másik adattárolóra. Az univerzális helyreállítás eközben más hardverre is képes kicsomagolni a mentett képfájlt. Az eszközök között akad parancssoros megoldás is, ha ilyen módon szeretnéd elvégezni a műveleteket.

Hirdetés

További extra, hogy a professzionális változatban egyesítheted a mentési képfájlokat egyetlen darabbá, ezáltal egyszerűbb kezelhetőséget érhetsz el (szükség szerint pedig fel is darabolhatod több kisebb elemre). A mentési minták automatikusan törlik a régi képfájlokat, ezzel helyet takarítanak meg az adattárolón. Szintén nagyszerű dolog a valós idejű fájl- és mappaszinkronizálás támogatása, valamint a fájlszűrési beállítások megléte. A szoftver képes a mentések integritásának tesztelésére is, amint a folyamat véget ért, ekkor automatikusan kikapcsolja a PC-t. Az AOMEI Backupper összességében az egyik legjobb mentési eszköz, amelynél nagyon nehéz jobbat találni a piacon.

1 TB tárhely és további 12 ok a PC World előfizetés mellett

Miért éri meg PC World előfizetőnek lenni? Mutatunk több mint egy tucat okot, ha az 1 TB tárhely nem lenne önmagában elég meggyőző.

Szimpatikus a szoftver? Rendkívüli év végi előfizetői akciónk keretén belül most rendkívül kedvező áron lehet a tied, ráadásul az Office 365 előfizetést, valamint az Arduino Uno kezdőcsomagunkat is bezsebelheted. További részleteket a pcworld.hu/elofizetes oldalon találsz.

Adatok:
- rendszer, lemezek, fájlok és partíciók mentése
- gyors és megbízható, univerzális és szelektív helyreállítás
- klónozás, operációs rendszer költöztetése
- bootolható lemez készítése
- mentési képfájlok egyesítése
- valós idejű fájlszinkronizálás

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.