Hirdetés

Egy rendezvényen bukkant fel az RTX 4050 doboza



|

Hosszú hónapokra vagyunk még az RTX 40 belépő szintjétől, és nem ez volt az egyetlen furcsaság.

Hirdetés

Hiába jelent meg a napokban az Nvidia legújabb szörnye, a hazánkban egymillió forint fölé árazott RTX 4090 nem sok ember gamer PC-jébe kerül majd be - a legtöbben az elérhető árú kártyákat várják. A vállalat hivatalosan egyelőre csak az RTX 4080-at jelentette be, így a többi modell még biztosan odébb van, de egy szaftos pletykára mindig vevők a rajongók.

Ennek fényében nem csoda, hogy sokan felkapták a fejüket, amikor a Galax rendezvényén felbukkant az RTX 4050... doboza. A tajvani gyártó épp a 4090-es kártyáit leplezte le, azonban ahogy az alábbi fotón is látszik, a vitrinbe egy 4050 doboza is bekerült, legalábbis valakik ezt akarják elhitetni velünk.

Hirdetés

Simán elképzelhető, hogy egy egyszerű photoshopos átverésről van szó, de a VideoCardz csapatának helyszíni forrásai megerősítették a hírt. A dobozok elején le is ragasztották a számot, így minden bizonnyal arról van szó, hogy véletlenül gyártottak hibás dobozokat, amiknek aztán nem sikerült minden oldalát megfelelően eltakarni. Már csak a doboz méretéből adódóan sem tűnik valószínűnek, hogy ez lenne az RTX 4050 hivatalos csomagolása.

Arra azért kicsi az esély, hogy a nemrég "visszavont" RTX 4080 12 GB ilyen formában térjen vissza, sokkal valószínűbb, hogy RTX 4070, vagy méginkább RTX 4070 Ti lesz belőle.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.