Hirdetés

Így néz ki egy laptop az űrből, amelyben bivalyerős processzor dolgozik



|

Különleges Asus Zenbook laptopok jártak a szerkesztőségünkben, az egyiket egy speciális évfordulóra készítették.

Hirdetés

25 évvel ezelőtt, 1997-ben két Asus P6100-as notebook is kijutott a világűrbe, 600 napot töltöttek az egykori Mir űrállomáson. A tajvani gyártó ebből az apropóból mutatta be a CES 2022-n a Zenbook 14X OLED Space Editiont, amely egy visszafogottabb külsejű, de hasonló tudású társával együtt látogatott el szerkesztőségünkbe.

A Space Edition lelke egy 12. generációs Intel Core i9 processzor, de az Asus nem spórolt a memóriával sem. Kijelzője pedig egy 90 Hz-es, 16:10-es képarányú, Pantone-hitelesítésű, 14 hüvelykes OLED panel, amely természetesen érintéssel is vezérelhető.

Hirdetés

A mindössze 15,9 mm vastagságú, alig 1,4 kg-ot nyomó Asus Zenbook 14X OLED Space Edition extra szolgáltatásainak egyike egy 3,5 hüvelykes OLED megjelenítő a fő képernyő hátoldalán, amelyen értesítéseket fogadhatunk, illetve beállítástól függően mutathatja az időt és a dátumot, vagy akár az akkumulátor töltöttségi szintjét. További részletek a videóban:

Ha tetszett ez a videó és nem szeretnétek lemaradni a továbbiakról, iratkozzatok fel YouTube-csatornánkra, majd bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben esetleg támogatnátok is a munkánkat, akkor azt megtehetitek a csatornatagság funkció révén. Mindenkinek nagyon köszönjük!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.