Hirdetés

Windows mesterkészlet a megújult PC Worldben



|

Augusztusi magazinunk vásárlóinak egy csokorban adjuk a nélkülözhetetlen segédprogramokat, és a legjobb noteszgépek részletes tesztjét.

Hirdetés

Habár éppen az év legmelegebb hónapjait éljük át, hamarosan újra kezdetét veszi az iskolaszezon, amelynek apropóján jobbnál-jobb akciót ajánlatokkal bombáznak majd minket a kereskedők. Ilyenkor remek vételeket lehet találni, főként ha valaki most akarja frissíteni meglévő noteszgépét. Természetesen a jól hangzó, ámde a fogyasztók számára kevésbé előnyös ajánlatokba könnyű lesz belefutni, érdemes tehát jó előre felkészülni a nagyobb kiadásra.

Friss számunkban ennek apropóján átnézzük a hazai notebookkínálatot, kiválasztva a jelenlegi legjobb vételeket, amelyeket bátran merünk ajánlani. Sőt, a cégek garanciális ajánlatait is alaposan megvizsgáljuk, megmutatva a lényeges eltéréseket. Sőt, iskolakezdés rovatunkban azt is elmondjuk, hogy milyen okostelefont érdemes vásárolni a gyereknek, illetve mely szolgáltatásokkal érdemes fejleszteni a tudásunkat az oktatási rendszeren kívül.

Tesztlaborunkban emellett levizsgáztattuk az Intel Optane technológiát, a biztonságosabb Wi-Fi-t kínáló WPA3 szabványt, valamint a chipgyártók legnagyobb baklövéseinek, az akkumulátorok elévülésének is utána jártunk. Biztonsági tippjeink között pedig a leggyakoribb hackertrükköket mutatjuk be, hogy a cseles támadásokra már jó előre fel tudj készülni.

Tippjeink közül pedig az is kiderül, hogy miként készíthetsz egy PC-t vezérlő távirányítót, miként érheted el okostelefonod rejtett beállításait, illetve hogy miként érdemes megjelenni a használt piacon akár vevőként, akár eladóként.

Természetesen ezúttal is számos ajándékot gyűjtöttünk olvasóiknak. Az ingyenes vírusvédelmi kódokon (ESET, G Data) felül a magazin mellé adjuk a SoftOrbits ikonkészítő programját, illetve a WonderFox multifunkciós videokovertálóját a legújabb Gyorsabb, kezesebb hálózat II. kiadványunkkal együtt.

További témáink részletesen:

Hogyan készítsünk videojátékot?

Évről évre egyre népszerűbbek a videojátékok. A nagyobb sikercímekhez szinte ömlik a pénz, de komoly kockázatot vállal az, aki saját játék fejlesztésébe kezd.

Notebookgaranciák

Hosszú távra tervezel az új notebookoddal? Akkor a garanciát is vizsgáld meg, mert kellemes és kellemetlen meglepetések egyaránt érhetnek.

Amit eddig nem tudtál a mobilodról

Cikkünk azoknak készült, akik kíváncsiak arra, hogy milyen rejtett, különleges beállítások, menüpontok varázsolhatók elő telefonjainkból.

Totális netkontroll

Ne hagyd, hogy a böngésződ az orrodnál fogva vezessen. Megmutatjuk, hogyan internetezhetesz tudatosan, kéretlen jövevények nélkül.

Hirdetés

A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók és a digitális magazinok a szoftvereket is tartalmazó változatnál érhetőek el). Ha pedig belelapoznál a magazinunkba, akkor látogasd meg a Facebook galériánkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.