Hirdetés

Ha kíváncsi vagy, milyen egy íróasztalba épített PC, ezt nézd meg!



|

Így lesz egy asztali gépből egyenesen asztalnyi gép.

Hirdetés

Nem kérdés, hogy az utóbbi egy évben még több időt töltünk az íróasztalunknál (majdhogynem ez az otthonunk legtöbbet használt bútordarabja), ezért nem mindegy, hogy mennyire kényelmes és mennyire funkcionális a berendezés. Miközben ebben a témakörben nézelődtünk a világhálón, egyszer csak szembejött egy kanadai asztalos remekműve, aki kimaxolt mindent, amit csak lehetett ebben a témakörben.

Hirdetés

Aki szereti a letisztultságot, az egyszerűséget, de a magas funkcionalitást, az imádni fogja ezt a kialakítást, ugyanis ahelyett, hogy egy terjedelmes számítógép rondítaná a szobánkat rengeteg vezetékkel, diszkréten meglapul az erőteljes gép a bútorzatban, minden részletében integrálódva az íróasztalba.

A folyamatokról egy csodálatos tutorial videó is készült, ami nagyon részletesen bemutatja a rendkívül alapos munkát, például hogyan rejti el a processzor és a videokártya vízhűtését úgy, hogy végeredményül egy dizájner asztal születik, minden felhasználó álma.

Az viszont biztos, hogy nem könnyű feladat a megvalósítása, az asztalos szakember sem dobta csak úgy össze, a projekt számos kihívást tartalmazott számára, de nem lehetetlen utána csinálni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.