Hirdetés

Ilyen lesz az AMD Ryzen 3 3200G APU



|

Képek és specifikációk is vannak az AMD következő, asztali gépekbe szánt APU-járól.

Hirdetés

A kínai Chiphell nemrég olyan képeket közölt, amelyek egy asztali AMD APU-ról készültek. A képek egyike közeli, és jól olvasható, hogy Ryzen 3 3200. Egy másik képen megbontották az APU-t, hogy megnézhessék a processzort. 

Hirdetés

Tum Apisak szerencsére konkrétumokkal is szolgált a most kiszivárgott, asztali használatra szánt AMD Ryzen 3 3200G APU-val kapcsolatban. Szerinte a közelgő Picasso processzor 4-magos és 4-szálas lesz, a processzor alapértelmezett órajele 3,6 GHz, ami boost mellett 3,9 GHz-re emelkedik. Az integrált GPU 1250 MHz-en ketyeg. Elképzelhető azonban, hogy ezek nem a végleges specifikációk. 

Amennyiben viszont pontosak az adatok, akkor a 12 nm-es, Zen+ Ryzen 3 3200G annyira nem tér el a Zen-alapú, Ryzen 2 2200G elődmodelltől. Az szintén 4-magos, 4-szálas volt, az órajele 3,5 és 3,7 GHz között változott, az iGPU-ja 1100 MHz-en dolgozott. 

Fontos megjegyezni, hogy a Ryzen 3 3200G egy második-generációs asztali APU lesz a Picasso Zen+ szériából, és nem a harmadik-generációs Zen 2 Matisse Ryzen 3000 vonalból való. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.