Hirdetés

Késik a Dell lehengerlő hibrid laptopja



|

Közel egy hónapot csúszik a vonzó Dell XPS 13 7390 hibrid laptop megjelenése.

Hirdetés

A Dell XPS 13 7390 hibrid laptop a Computexen mutatkozott be, és egyből nyilvánvaló lett, hogy ez az év egyik legjobb hibrid notebookja. Úgy volt, hogy júliusban jelenik meg, egyes források szerint konkrétan július 10-én. A jelek szerint azonban tovább kell rá várni, bár szerencsére van konkrét dátum, és a csúszás annyira nem nagy. 

Hirdetés

A Dell XPS első embere, Frank Azor elárulta, hogy az XPS 13 7390 augusztus 2-án kerül forgalomba. Azt nem mondta meg, hogy miért jelenik meg később a laptop a vártnál. Elképzelhető, hogy a marketingért felelős részleg hibázott, de az is lehet, hogy készletproblémákba futott a gyártó. 

Sokan remélik, hogy több késés már nem lesz, elvégre az új XPS 13 7390 rengeteg új technológiát hoz magával: többek között 4K Eyesafe kijelzőt, MagLev billentyűzetet, egyedi hűtési rendszert, illetve tizedik-generációs Intel Ice Lake chipeket, Iris Plus integrált GPU-val. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.