Hirdetés

Komoly processzor került ebbe a mini PC-be



|

A Partaker B18 egy olyan mini-PC, amelybe az Intel 6-magos Core i7-8750H processzorát építették be.

Hirdetés

Az Intel Core i7-8750H processzora egy 6-magos, 45 wattos chip, ami általában gamerlaptopokban és erős notebookokban kap helyet. A kompakt asztali gépekkel foglalkozó Partaker azonban úgy gondolta, egy SFF jellegű asztali megoldásban is jó szolgálatot tehet. 

Hirdetés

A Partaker B18-ba tehát Core i7-8750H került. A gép az AliExpressről már megrendelhető, nagyjából 450 dollárnak megfelelő összegért. A belépőmodell ezért az árért egy barebone, memória, tárhely és operációs rendszer nélkül. Vagyis a házhoz a CPU, az Intel UHD 630 grafika, a hűtő és a táp jár. 

A házon akad HDMI, mini DisplayPort, Ethernet, négy USB 3.0 és egy USB-C port, valamint jackcsatlakozó. WiFi-kártya is van benne, illetve M.2 slot és egy 2,5 hüvelykes hely egy meghajtónak. A vásárláskor komplett rendszer is összeállítható. Bár a Partaker B18 nagyobb, mint egy szokásos Intel NUC, sokkal erősebb is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.