Hirdetés

Látványos házhűtőkkel újított a be quiet!



|

Itt a Shadow Wings 2 White széria, amely értelemszerűen fehér és csendes házhűtőket kínál.

Hirdetés

Idén januárban mutatta be a Shadow Wings 2 szériás házhűtőit a be quiet!, amelyek különlegessége az, hogy szinte teljesen némák. A gyártó úgy döntött, hogy most piacra dobja ezeknek a hűtőknek a fehér verzióját a Shadow Wings 2 White sorozat keretében. 

Hirdetés

A bizonyos színösszeállításokra kihegyezett konfigurációk mellé tökéletesek ezek a modellek, ráadásul a gyártó most először kínál egy ventilátort két külön színben is.

Az optimalizált, lassan forgó ventilátor a legcsendesebb a gyártó kínálatában, maximum sebesség mellett is csak 15,9 dBA zajt generál, miközben megfelelő hűtésről gondoskodik, és antivibrációs rögzítőrendszere is van. Mivel a keret is gumírozott, ezért a rázkódást nem viszi át egyik komponens a másikra. 

A Shadow Wings 2 White 120 és 140 milliméteres méretekben érhető el, 1100 és 900 percenkénti maximum fordulattal dolgoznak a légkavarók, 80 000 üzemórás élettartam mellett.  A szeptemberben érkező hűtők ára PWM-vezérlés meglététől függően 15,9 és 16,9, valamint 17,9 és 18,9 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.