Hirdetés

A 8K-s szabványt is lekörözik az LG 2020-as tévéi



|

Az LG egyes 2020-as televíziói állítólag még a 8K Ultra HD szabvány kritériumait is túlteljesítik.

Hirdetés

A CTA igen komoly elvárásokkal alkotta meg a 8K Ultra HD szabvány követelményeit. Ez a kifejezés lesz a következő évek egyik felkapott jelzője, legalábbis erre számítanak a panelgyártók. 

Hirdetés

Az LG nemrég arról beszélt, hogy egyes 2020-as televíziói egyenesen túlteljesítik a 8K Ultra HD szabvány kritériumait. 

A 8K Ultra HD mérési útmutatókra építő megjelölés, amely megköveteli, hogy egy panel felbontása legalább elérje az 50 százalékos minimum kontrasztmodulációs határt. Emellett a készüléknek legalább 33 millió élő képpontja kell legyen. A Display Metrology nemzetközi bizottsága alkotta meg ezeket a kritériumokat, és elvileg más szervezeteknél is etalon lehet. 

Az LG gyorsan akarta jelezni, hogy egyes panelei már most túlteljesítik ezeket a követelményeket, emiatt aztán a CTA plecsnijei ott is lesznek a csomagoláson és a reklámanyagokban. A 2020-as Signature OLED és NanoCell szériákban olyan tévék is lesznek, amelyek már modernebbek a 8K-s szabványnál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.