Hirdetés

Meglepően erős lett a One Mix 3S mini laptop



|

Intel Core i5-ös processzort, 16 GB RAM-ot és 512 GB tárhelyet rejt a mindössze 8,4 hüvelykes laptop.

Hirdetés

A One Mix 3 Yoga az egyik legjobb mini laptop: a 8,4 hüvelykes gép Intel Core m3-8100Y processzort, 8 GB RAM-ot és 256 GB tárhelyet rejt, és már előrendelhető. A gyártója ezen a héten egy drágább modellt is a piacra dob, a One Mix 3S-t. 

Hirdetés

A dizájn alapvetően ugyanaz, de itt már Intel Core i5-8200Y processzorral, 16 GB RAM-mal és 512 GB tárhellyel lehet számolni. Ez a modell feketében lesz elérhető, nem ezüst-szürkében. 

A 8,4 hüvelykes kijelző 2560 x 1600-as felbontást használ, és persze érintésérzékeny. A 360 fokos zsanérok segítségével táblagépként is használható a laptop, ráadásul a digitális tollak is támogatottak (4096-szintű nyomásérzékenységgel). 

Az apró notebook USB-C portot, USB 3.0, microHDMI csatlakozót, microSD-foglalatot és 8600 mAh-s akkut is kínál. Az M.2 slotjába egy további adattárolót is befogad a PCIe NVMe SSD-je mellé.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.