Hirdetés

Terhelhető kis lézernyomtató a Xeroxtól



|

Havi 10 ezer oldalig nyújtózkodhatnak a kisirodák

Hirdetés

 

A Xerox Magyarország Kft. új, monokróm lézernyomtatót vezetett be a piacra Phaser 3140 néven. A belépő szintű készülék percenként legfeljebb 18 A4-es oldalt képes nyomtatni, ami ebben a termék kategóriában átlagosnak mondható, viszont havi 10 000 oldalig is terhelhető, ami jóval több a megszokottnál (amennyiben a gyártó a rendes havi terhelhetőséget és nem az élettartam során egyszer megengedhető csúcsterhelést említette).

 

 

xerox phaser 3140

 

 

Közleményében a Xerox a kis méret mellett a halk üzemet és a kedvező árat emelte ki, igaz ez utóbbira konkrétan nem tért ki. Egyébiránt 250 lapos papírtálca, egyedi adagoló, 600 dpi valódi felbontás jellemzi a készüléket, ami szoftveresen 1200×600 dpi-s szintre emelhető. A rendszer USB 2.0 csatlakozót, 150 MHz-es processzort és 8 MB beépített memóriát tartalmaz. A nagy kapacitású patronok 2.500 lap, a sztenderd patronok 1.500 lap nyomtatására alkalmasak.

 

 

A Phaser 3140 meghajtóprogramjában rendelkezésre állnak arányosítás, növelés/csökkentés és laphoz igazítás funkciók, toner- és energiatakarékos üzemmód valamint a kicsinyítési és feladattörlési funkció. Duplex egység nincs a készülékben, de kézi kétoldalas nyomtatás támogatott. A termék további funkciói között találjuk a vízjel-, füzet- és poszternyomtatást.

 

Windows-, Mac- és Linux-környezetben üzemeltethető a Phaser 3140.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.