Hirdetés

Phaser 6128MFP: új színes lézer multifunkciós a Xeroxtól



|

A Xerox Phaser 6128MFP-vel elérhető a környezetbarát EA toner kis felhasználóknak is

Hirdetés

Új, színes multifunkciós lézernyomtatót vezetett be a piacra a Xerox Magyarország. A Phaser 6128MFP egyéni és kiscsoportos felhasználók számára tervezett berendezés, amely a gyártó elmúlt években kifejlesztett EA tonerét használja. Az EA toner az eddigieknél szebb színeket nyújt és használata környezetbarátabb. Az EA az Emulsion Aggregate High Gloss (EA-HG) rövidítése, amely kisebb és egyenletesebb részecskékből épül fel, mint a hagyományos festékporok, ezáltal magasabb felbontású és élesebb képekkel kecsegtet. Az EA toner ráadásul kevesebb energiát használ a szemcsék papírra olvasztása során, ennél fogva kevésbé járul hozzá civilizációnk  globális széndioxid kibocsátásához.

 

 

xeroxphaser6128mfpmultifunkcioslezernyomtato_.jpg

 

Xerox Phaser 6128MFP színes multifunkciós lézernyomtató EA tonerrel


12 fekete-fehér, illetve 16 színes oldalt másol, szkennel, faxol vagy nyomtat egy perc alatt a tandem (inline) rendszerű Xerox Phaser 6128MFP. Nyomtatni és faxolni szimultán is képes. A specifikációk szerint 27 másodpercre van szüksége az üzemkész állapot eléréséhez. 400 MHz-es processzor dolgozza fel az adatokat, amihez 384MB memória nyújt teret.


A berendezés hasznos érdekessége a Run Black funkció, ami biztosítja, hogy a színes toner kicserélésének ideje alatt a nyomtatás zavartalanul folytatódjon fekete-fehérben.

 

 

xeroxphaser6128mfplcd_.jpg

A Xerox Phaser 6128MFP kezelőpanelja
 

 


Munkacsoportok számára hasznos funkciók az FTP- vagy SMB-protokollt alkalmazó hálózati lapolvasás. Ellenőrizhető a nyomtatás és az eszközökhöz való hozzáférést, ami a költségek nyomon követése és a színes nyomtatás korlátozása miatt hasznos. A berendezés ID Card Copy alkalmazása lehetővé teszi, hogy az igazolványok mindkét oldalát a lap ugyanazon oldalára másoljuk, míg a LAN Fax a faxokat (helyi hálózaton át) közvetlenül a számítógépről küldi el, felgyorsítva ezáltal a napi rutinfeladatok elvégzését.

A Xerox Phaser 6128MFP  már kapható itthon,kiskereskedelmi bruttó ára 183 600 Ft.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.