Hirdetés

Az idei legjobb árakkal várnak az akciós Windows és Office csomagok



|

Érdemes alaposan szétnézni a kínálatban, az év legjobb áraival jelentkezett a Godeal24.

Hirdetés

A fekete péntekre vársz, hogy megvehesd a kedvenceidet? Nemcsak a ruházati cikkekre, kozmetikumokra, bútorokra vannak Black Friday kedvezmények, hanem a számítógépes szoftverek is hatalmas kedvezményekkel várnak. Ha épp új PC-t vásároltál vagy fejleszted a régi számítógépedet, akkor mindenképpen egy remek alkalom ez arra, hogy Microsoft szoftverkulcsokat vásárolj, hiszen a Godeal24 Black Friday Software Sale keretében az idei legolcsóbb árak várnak.

A Microsoft Office Pro 2021-et például mától mindössze 24,24€-ért (239€ helyett) szerezheti be, ami a legolcsóbb eddig ár a kínálatban. Ha még ennél is többet szeretnél spórolni, akkor az Office 2021 5 PC-s pakkjának megvásárlását barátaiddal együtt 74,24€-ért, azaz PC-nként 14,85€-ért kínálja a Godeal24. A Microsoft Office összesen nyolc alkalmazást tartalmaz (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Teams, Outlook, Access és Publisher), és a Microsoft 365-tel ellentétben csak egyszer kell fizetni érte, nincs szükség további havi díjra. Már csak ezért is érdemes alaposan átnézni az alábbi kínálatot.

Hirdetés

Verhetetlen Microsoft Office ajánlatok, 90%-os akció 

Windwos 10 és 11 ajánlatok, már akár 6,79 eurótól

Programcsomagok 62%-os kedvezménnyel - kuponkód: GG62

Windows és Office 50%-os kedvezménnyel - kuponkód: GG50

Verhetetlen árú akció

További szoftverek

A Godeal24 számos előnyt kínál a vásárlóknak: ilyen például a termékek azonnali kézbesítése e-mailben; a 24 órás ingyenes ügyfélszolgálat, az élettartamra szóló értékesítés utáni szolgáltatás, valamint a pénzvisszafizetési garancia.

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Godeal24akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.