Hirdetés

Hogyan válassz elektromos rollert, és mit tehetsz meghibásodás esetén?



|

Elektromos roller vásárlását fontolgatod? Adunk néhány tanácsot annak kapcsán, mire figyelj és mit tegyél, meghibásodás esetén.

Hirdetés

Az elektromos roller népszerű és hozzáférhető, könnyen szállítható és tárolható jármű, de nem mindegy, milyet vásárolunk.

Kiválasztásakor az alábbi dolgokra érdemes különösen figyelni:

A felhasználás célja

A rollert a munkahelyére való napi ingázáshoz, a városba való gyors utazásokhoz vagy szabadidős célokra fogod használni? A modellválasztást ehhez igazítsd.

Hatótávolság és akkumulátor

Győződj meg arról, hogy a roller elegendő hatótávolsággal rendelkezik az igényeidnek megfelelően, figyelembe véve az akkumulátor kapacitását. Ellenőrizd azt is, hogy mennyi ideig tart a töltés. Egy régebbi roller eredeti hatótávolságát új akkumulátorral helyreállíthatod, amelyet a FixShopból szerezhetsz be.

Hirdetés

Teljesítmény és sebesség

A motor teljesítménye befolyásolja a robogó dombokon való haladási képességét és a csúcssebességét. Ezt is érdemes számításba venni döntés előtt.

Terhelhetőség és méret

Győződj meg róla, hogy a roller alkalmas a testsúlyodhoz és hogy elég stabil-e. Ugyanakkor gondolj a könnyű hordozhatóságára is, ajánlott tehát a középutat keresni.

Ár és márka

Ne csupán a lehető legalacsonyabb árat nézd, hanem a megbízhatóságot és az ügyfélszolgálatot is. Gyakran megéri befektetni egy neves márka magasabb minőségű modelljébe.

Biztonsági elemek

A nagyobb biztonság kedvéért válassz inkább olyan modellt, amely kellő fékerővel, tartós gumiabroncsokkal, világítással és fényvisszaverőkkel rendelkezik.

Forrás: Unsplash
Forrás: Unsplash

Mi a teendő, ha az elektromos roller meghibásodik?

Amennyiben a roller nem működik megfelelően, a következőképpen járj el:

  • Próbáld meg azonosítani a probléma okát. Néha egyszerű dologról, például lemerült akkumulátorról lehet szó.
  • Olvasd el a robogó kézikönyvét.
  • Ha nem tudod megoldani a problémát, fordulj a kereskedő/gyártó ügyfélszolgálatához.
    Komolyabb problémák esetén fordulj egy hivatalos szervizközponthoz vagy a területedhez tartozó szakemberhez. Ha gyorsjavításra van szükséged, miközben Szlovákiában tartózkodsz, a FixServisben bízhatsz.
  • A meghibásodott vagy elhasználódott fékbetéteket saját magad is megjavíthatod. A FixShopban pótalkatrészeket vásárolhatsz.

Amennyiben további kérdéseid lennének, érdemes szakemberekhez fordulni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.