Hirdetés

Színes, pontos, jól szól - a stílusos gamerszentély kellékei



|

Néhány megfelelő kiegészítővel munkaasztalodat hangulatos gamersarokká alakíthatod, amely nem csupán jól mutat, de kényelmesebb is.

Hirdetés

Látványos világítás és menő dizájn - legtöbbünknek ez ugrik be, amikor gamerkütyüre gondolunk, pedig ennél sokkal többről van szó. Különösen a perifériák ergonómiája fontos, valamint a strapabíróság és a fejlett szolgáltatások. Cikkünkben öt kiegészítőt mutatunk be, amelyek mindegyik kritériumnak megfelelnek: jól néznek ki, sokat tudnak, strapabírók, és természetesen világítanak is.

Hirdetés

Kényelmes interakció

Talán a billentyűzet-egér kombinációval érdemes kezdeni, ha szeretnéd újabb szintre emelni munkaasztalod kényelmét és kinézetét. A K552 Kumara RGB (18 990 Ft) kompakt, 87 gombos tasztatúra, a kopásálló, jól olvasható gombsapkák alatt pedig egyedi tervezésű, puha és viszonylag csendes mechanikus kapcsolók rejlenek. A masszív felépítés mellett a programozható RGB-világítást és a 12 gombos multimédia-vezérlést emelhetjük ki.

Ehhez passzol az M808 Storm gameregér (7590 Ft), amely szintén megkapta a látványos RGB-világítást. A méhkaptárszerűen lyukacsos borításba integrált két főgomb nagy kényelmet nyújt, a 16 ezer dpi-s, változtatható érzékenységű szenzor pedig a pontos célzásról gondoskodik. Az egér mindegyik gombja programozható, de ami talán még ennél is fontosabb, vezeték nélküli változatról van szó, amely egy töltéssel is igen hosszú ideig bírja, különösen akkor, ha Eco-módra váltasz.

A kényelemhez szorosan kapcsolódik a megfelelő egérpad, ám a P015 XXL (6000 Ft) több ennél, ugyanis extra széles, így védi az asztallapodat is, a prémium felület pedig jelentősen javítja a célzást - miközben jól is mutat.

A látványt és a praktikus kényelmet egyesíti magában a HA300 Scepter Pro (8900 Ft), amely egy rejtett világítással felszerelt fejhallgatótartó állvány, ám nem csupán ezért hasznos: oldalán négy darab USB-port is található.

Végül a hangról se feledkezzünk meg. A GS560 Adiemus (10 500 Ft) kifejezetten a gamereknek készült. Kinézetre minisoundbar, ám ettől még jó sztereó hangképet kapsz, vezérlése roppant egyszerű, és természetesen a látványos RGB-világítás sem hiányzik róla.

Ha bármelyik megtetszett, a linkeken bővebb információkat találhatsz velük kapcsolatban!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.