Világelső LED-es projektor az Acertől



|

Három projektorral frissített az Acer, köztük a világ első LED-es modelljével.

Az Acer legutóbb három új projektort is bemutatott, amelyek közül az egyik a világ első LED-es modellje volt. Ezt K138ST kódnévre keresztelték, és 100 hüvelykes átlóval rendelkező kép vetítésére is alkalmas, mindössze 1,7 méteres távolságról. A LED-es projektor ultrahordozhatónak számít, ugyanis egy A4-es lapnál is kisebb, és csak 0,75 kilogramm. 

DTS audiorendszert kapott, így külső hangszórókra nincs hozzá szükség. A LumiSense+ az intelligens környezeti fényérzékelésről gondoskodik, így a fényerőt és a szaturációt a lehető legjobban tudja állítani. A WXGA felbontáshoz 100 000:1 kontrasztarány társul, és van beépített Bluetooth is a vezeték nélküli készülékekhez, külső hangszórókhoz. 

 

Közelről vetít - Acer U5320W

Az U5320W az Acer másik újdonsága, amely már 23 centiméterről is képes vetíteni egy 9,1 hüvelykes képet. Ha 80 centire visszük, akkor pedig a 100 hüvelyk sem probléma. A helytakarékos eszköz WXGA felbontással és 3000 lumenes fényerővel dolgozik, illetve kapott egy pár 10 wattos hangszórót is. Elsősorban osztálytermekbe szánják, a SmartPen II-vel kiegészítve. 

 

 

 

Tisztább kép - Acer P5515

A P5515 célkeresztjébe pedig a tisztább kép került. Az 1080p-s felbontással operáló projektor 4000 lumenes fényerővel rendelkezik, és már közepes méretű tárgyalókban is jól használható. Természetesen kapott egy pár 10 wattos hangszórót, és több előre beállított profilt is, fejlett trapéz- és sarokkorrekcióval. 

 

 

Mindhárom új Acer projektorban közös, hogy számos képjavító technológiával látták el. A ColosBoost3D az életszerű színekről, míg a ColorSafe II a színhűségről igyekszik gondoskodni. A DynamicBlack eközben a kontrasztot növeli az optimális feketék megjelenítése érdekében. A közvetlen képvetítésről a vezeték nélküli használati lehetőség gondoskodik, Windows 8.1-től és Android 4.2.2-től fölfelé. Az Acer eDisplayPro egyszerre 4 eszközt is tud kezelni, a WirelessHD szett pedig az 1080p-s, 3D-s tartalmakat is kezeli. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.