Hirdetés

Sony: új 7.1-es fejhallgató, vezeték nélkül



|

A Sony új MDR-DS7100-as fejhallgatója 7.1-es hang átvitelére alkalmas, és vezeték nélkül működik.

Hirdetés

 

A Sony legújabb fejhallgatója a felsőkategóriásnak mondható MDR-DS7100, amely 7.1-es hangot képes eljuttatni hozzánk, és nem mellékesen vezeték nélkül használható. A 2,4 GHz-en működő fejhallgató hatótávolsága nagyjából 30 méter.

 

Az eszköz alapjaiban - előzetes információk szerint - megegyezik az MDR-DS7000-rel, azonban ennek az akkumulátora már 13 órán keresztül képes kiszolgálni tulajdonosát egyetlen feltöltéssel; ez pedig 30%-os fejlődést jelent.

 

Sajnos a fejhallgató áráról nincs információ, azt azonban tudni, hogy októberben lehet majd megvásárolni. Az elődmodell ára 250 dollár ára volt (47 000 forint), így ez a változat sem lesz majd olcsó.

 

sony-mdr-ds7100.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.