Hirdetés

Stickies, a cetlikirály



|

Ha mentünk már be úgy a munkahelyünkre, hogy monitorunkból sündisznót csináltak a kollégák a különböző teendőkre emlékeztető színes cetlikkel, akkor különösen értékelni fogjuk ezt a remek programot.

Hirdetés

Sokan próbálták már a cetliket átültetni a számítógépek világába, ám ennyi extrát ilyen elegánsan talán még egyikbe sem pakoltak bele, mint amennyit az ingyenes Stickies kínál. Az alapvető funkciók (formázás, színezés, pakolgatás stb.) mellett cetliket rendelhetünk állományokhoz, könyvtárakhoz, weboldalakhoz, időzíthetjük a megjelenésüket, kérhetünk hozzájuk figyelmeztetést, sőt egymás gépére is küldhetünk cetliket a hálózaton keresztül. Egyáltalán nem terheli a gépet, bármely munkakörnyezetben remekül használható.

 

top_stickies_.png
 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.