Hirdetés

Szélvészgyors SSD-t készített a Team Group



|

Kimagasló olvasási és írási sebességekre képes a több méretben is forgalomba kerülő Xtreem-G1 SSD-meghajtó.

Hirdetés

Több nagyobb gyártóhoz hasonlóan a Team Group is a Sandforce egyik újkeletű vezérlőlapkájára építi legfrissebb fejlesztésű NAND Flash-alapú tároló eszközeit. A hannoveri CeBIT-en Xtreem-G1 néven bemutatkozó tárhelyek 2,5 hüvelykes méretben készülnek, és 60, 120 valamint 250 GB-os méretben érhetők el. Az MLC-technológia szerint gyártott SSD-k a második generációs SATA-szabvánnyal kompatibilisek, TRIM támogatással rendelkeznek, továbbá a meghibásodások között várható üzemidő pedig eléri az 1 millió órát.

 

tmssdxtreemg1.jpg
 

 


A felhasználók többsége azonban nem az előbb felsorolt adatok miatt, hanem a közölt írási és olvasási adatok láttán dönt majd az Xtreem-G1 megvétele mellett. A meghajtócsalád másodpercenként 270 MB-os olvasási és 260 MB-os írási tempót tud elérni, ami egyértelműen jelzi, hogy csúcskategóriás termékről van szó. Ugyan ezt még lehetne fokozni egy harmadik generációs SATA-csatolóval, ám ne legyünk telhetetlenek, az Xtreem-G1 vélhetően így is meglehetősen sokba fog kerülni. A Team Group SSD-meghajtóira két év garancia vonatkozik, hazai megjelenésük azonban egyelőre kétséges.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.