Hirdetés

Színes LED multifunkciós nyomtatócsalád a Brothertől



|

Kisebb készülékek építhetők a LED technológia révén.

Hirdetés

Az új sorozat egyfunkciós előfutárai (HL-3040CN, HL-3070CW) már 2009. decemberétől elérhetőek Magyarországon is, a kör most három új LED multifunkciós készülékkel bővül. A DCP-9010CN, MFC-9120CN és MFC-9320CW modellekkel teljesítményt, kompakt megjelenést és költséghatékonyságot ígér a cég közleménye hálózatos környezetben. Az új modellek is különálló toner és dobegységgel dolgoznak, tonertöltet tekintetében pedig megfelelnek az ISO/IEC 19788 szabványnak.

 

 

dcp9010cn3_4r_ger.jpg
 

 


A DCP-9010CN, MFC-9120CN és MFC-9320CW multifunkciós készülékek mindegyike 16 lap/perc színes és mono nyomtatási sebességgel, 250 lapos papírtálcával, vezetékes vagy vezeték nélküli csatlakozással valamint további számos interfésszel rendelkezik. Alap szolgáltatás a hálózati csatlakozás és lapolvasás hálózatra illetve ftp-re. Valamennyi modellt felszerelték két soros LCD kijelzővel és dokumentumadagolóval, ám a duplex egység nem része az alap összeállításnak. A MFC-9320CW esetében a fax és a vezeték nélküli (Wi-Fi) kapcsolat is biztosított.


A készülékek tervezéskor a gyártó a LED technológia révén proritásként kezelhette a helytakarékos kivitelezést. A lézernyomtatóknál egy tér-igényes forgó tükörrendszer rajzolja fel a képet a hengerre, a LED-es készülékek esetében erre a célra több, mint 2500 LED fényforrás található a henger teljes szélességében. A kép előállításában magában nem vesz részt mozgó alkatrész. A Brother Business Colours Compact LED technológia a Brother saját fejlesztése, amely ugyanolyan minőségű nyomtatást biztosít, mint a lézernyomtatók.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.