Hirdetés

100 különleges app egy magazinban



|

Megjelent A szoftverpiac gyöngyszemei füzetünk. A kiadványt ajándékba adjuk az októberi PC World vásárlóinak.

Hirdetés

Szeretünk ragaszkodni a bevált dolgokhoz, ha nem muszáj, nem vállalunk semmiféle kockázatot. Ez a kijelentés az élet számos területére, így a szoftverpiacra is igaz, amelyen évről évre egyre inkább megfigyelhető a koncentráció. A legnagyobb fejlesztőcégekhez szinte ömlik a pénz, a kisebbek viszont minden egyes dollárt megbecsülnek. Szerencsére a nehézségek nem tántorítják el a feltörekvő és tehetséges fejlesztőket, így a weben rengeteg hasznos és ingyenes segédprogramra találhatunk, ha tudjuk, hogy merre érdemes keresnünk.



Az elmúlt másfél évben több száz alkalmazást teszteltünk a PC World magazin hasábjain belül, amelyek közül A szoftverpiac gyöngyszemei kiadványunkban kiválogattunk 100 alig ismert, mégis sokra hivatott szoftvert, amelyeket érdemes legalább egyszer kipróbálni.

Ízelítő a tartalomból:

- Segédprogramok és diagnosztika
- Géped őrzői
- Top 5 ingyenes játék
- Különleges tartalomszolgáltatások
- Munka a weben

A magazint 250 forintért már megvásárolhatod digitális, táblagépekre optimalizált formában a Digitalstand oldalán,  valamint a pénteken megjelenő októberi PC World részeként, amelyhez ajándékba adjuk a legújabb digitális kiadványunkat.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.