Hirdetés

360 fokos élő videókkal újít a Facebook



|

Idővel bárki streamelhet majd 360 fokban élő videót a közösségi oldalon.

Hirdetés

A Facebook elindít egy olyan új funkciót, amely már lehetővé teszi a 360 fokos élő videók használatát. Jelen pillanatban csak a kiadók tudnak még 360 fokban streamelni. Az első ilyen videó a Mars Desert Research Stationről érkezik.

Hirdetés

A Facebook újítása ezzel újabb lépcső azon az úton, amelyen a közösségi oldal a virtuális valóságra is építkezik. 

Mint ismeretes, a Facebook tulajdonában van az Oculus is, amely pedig az Oculus Rift VR-headsetet gyártja. Az ágazat számára nagy előrelépés lesz, ha elterjednek a 360 fokos videók, főleg ha élő streamingről van szó. Maga Mark Zuckerberg ezt már az élő videók aranykorának tartja. 

Az élő videókkal a Facebook szeretné elérni, hogy az emberek még több időt töltsenek el az oldalon. Egyelőre nem fér hozzá a közösségi oldal mind az 1,8 milliárd felhasználója a 360 fokos élő videókhoz, de a jövőben ez alapvető része lesz a facebookos élménynek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.