Hirdetés

A fényerőre figyelmeztet a macOS új bétája



|

Az üzemidő megnyújtásában próbál segíteni az Apple azzal, hogy jelez a rendszer, ha túl magas a laptop kijelzőjének a fényereje.

Hirdetés

Magától értetődő, hogy a laptopok világosabbra állított kijelzője nagyban hozzájárul az üzemidő megrövidüléséhez. Néha persze elfelejtjük levenni a fényerőt. Az Apple macOS rendszerének új bétája erre emlékeztet. 

Hirdetés

A MacRumors felfedezte, hogy a komolyabb fogyasztók listájában immáron a kijelző is megjelenik, ha annak a fényereje túl nagy. Mi számít túl magas értéknek? A 75 százalék fölötti fényerő. 

Aki rányom a figyelmeztetésre, annak a rendszer lecsökkenti a fényerőt. Ha az 75 százalék alatti értékre van állítva, akkor nem jelenik meg a nagyobb fogyasztók listájában. 

Az új MacBook Pro gépeknél remélhetőleg eleve nem okoz majd feltűnést a módosítás, elvégre a panel 67 százalékkal erősebb fényerőben az elődnél. 

Azt nem tudni, hogy a 75 százalékos határ fölött emelkedik-e jelentősen a fogyasztás, de az Apple az új laptopjaihoz ígért 10 órás üzemidőt 75 százalékos fényerővel mérte. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.