Hirdetés

A Google meghallgatta a panaszokat



|

A WiFi és a Bluetooth felhasználói kérésre ismét könnyen lesz ki-bekapcsolható az Android N-ben.

Hirdetés

A Google az Android N legutóbbi frissítésében módosította a gyorsbeállítások panelen a WiFi és a Bluetooth bekapcsolását. 

Hirdetés

Eddig elegendő volt egyszer megérinteni az ikont a ki- vagy bekapcsoláshoz. Az egyszerűség mindenkinek tetszett, azonban a negyedik fejlesztői előzetes ezt megváltoztatta. 

Ebben a verzióban az ikon megérintésére egy lista jelenik meg az elérhető hálózatokról és eszközökről, majd egy külön bekapcsológomb. Ez azt jelenti, hogy a WiFi-t és a Bluetooth-t több mozdulatba telik ki-vagy bekapcsolni. 

Természetesen sokan kezdtek panaszkodni a változtatások miatt, csak a hivatalos visszajelzési felületen több mint 200 panasz érkezett emiatt. 

A Google számára ez elegendő volt ahhoz, hogy meggondolja magát, és visszaállítsa az egyérintéses kapcsolót. Az Android N következő frissítése visszahozza a lehetőséget. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.