Hirdetés

A Microsoft szerint még takarékosabb lett az Edge



|

A redmondiak szerint 45 százalékkal tovább lehet nézni a Netflixet, mint a Chrome-ban.

Hirdetés

A Microsoft azt állítja, hogy a Windows 10 évfordulós frissítésével az Edge böngésző még hatékonyabb lett, és ezt be is mutatta a riválisok ellen. 

Hirdetés

A Netflixen streameléskor egy Windows 10-es PC 45 százalékkal is képes tovább húzni az Edge-ben, mint a Chrome-ban, illetve 69 százalékkal tovább, mint a Firefoxban. Általános használat mellett az Edge előnye 24-43 százalék. 

A Microsoft a Windows 10-et és az Edge böngészőt is javította annak érdekében, hogy az előző verziónál 12 százalékkal hatékonyabb legyen. 

A Vimeo használatánál a Chrome viszont csak 11 százalékkal használt több energiát. A valós teszteken az Edge beérte 450 milliwattal, míg a Firefoxnak és a Chrome-nak 550 és 770 kellett. 

A Microsoft ugyan átláthatónak és valószerűnek mondja a teszteket, sokan sérelmezik, hogy a saját Surface Bookjain végezte azokat. 

A redmondiak kampánya ugyanakkor nem hoz szembetűnő eredményeket, ugyanis az asztali böngészők versenyében az Edge továbbra is csak 4,2 százalékon áll. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.