Hirdetés

A Nougat segít iOS-ről Androidra váltani



|

Az új Android megkönnyíti a váltást egy iPhone készülékről - segít importálni a fontos dolgokat.

Hirdetés

Az Androidot és az iOS-t kedvelő felhasználók körében is előfordul, hogy egyszer jobban megtetszik valakinek a rivális tábor egyik készüléke, és váltani szeretne. 

Hirdetés

A folyamatban az Android 7.0-t futtató készülékek immáron még jobban segítenek, ugyanis a Nougat beállításakor az egyik opcióval iOS-ről lehet Androidra költözni

A Google segít áthozni az e-maileket, a névjegyeket, a fotókat, a zenéket, továbbá megkeresi a szükséges appokat is a Play Áruházban. Ezután létrehoz egy Google-fiókot, majd áttölt minden adatot. 

A folyamat sajnos nem zökkenőmentes, a névjegyek átviteléhez például öt lépésre van szükség, az iCloudot és egy vCard fájlt is használni kell. A fotókat a Google Fotókba, a zenéket a Google Play Zenébe tölti a rendszer. 

Hasonló célból van Move to iOS appja az Apple-nek is. Mivel általában senki sem tart ki örökké egy-egy rendszer mellett, ezért az ilyen segítségek kifejezetten hasznosak azokban az esetekben, amikor valaki egy iPhone-ról Galaxy Note 7-re szeretne váltani vagy például az új iPhone 7-et vásárolná meg, Androidról áttérve. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.