Hirdetés

A Windows Blue a Kezdőképernyőt is szinkronizálja



|

A következő Windows az egyes eszközeink között képes lesz átvinni a Kezdőképernyőt.

Hirdetés

A Windows következő verziója képes lesz arra, hogy a Kezdőképernyőt minden eszközünk között szinkronban tartsa, feltéve, hogy legalább Windows 8-as eszközt használunk. Ennek eredményeképp bárhol is jelentkezzünk be a microsoftos fiókunkkal, a csempék, az elrendezés és a színek is megegyeznek majd a készülékeken.

A Windows Blue jelenlegi buildjében a funkció még nem működik, de a felhasználók ugyanúgy ki és be tudják majd kapcsolni, ahogyan bármi mást is a beállítások között. A Windows 8-ban már most is van lehetőség számos adat szinkronizálására, így átvihetjük a profilképünket, a zárolt képernyőt, a témát, a nyelvi beállításokat és a kedvenceket is. A Kezdőképernyő tulajdonságainak szinkronja így logikus lépés a redmondiaktól.

Az új Windows ettől szerencsére többet is rejt majd magában, így például szintén szinkronizálható lesz a képjelszó, az előzmények, a telepített appok és az intéző hivatkozásai is. A jelenleg ismert érdekességekről bővebben ebben a cikkben, a további újdonságokra pedig talán a Microsoft június 26-28-i Build 2013 konferenciáján derülhet fény.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.