Hirdetés

Android Data Recovery - szerezd meg egy előfizetéssel



|

Az előfizetői akciónkhoz mellékelt adatmentő segítségével vész esetén is visszaszerezheted az értékes képeket és üzeneteket.

Hirdetés

A PC World 25. születésnapja alkalmából a Tenorshare androidos backup segédprogramját a PC World előfizetés részeként is megvásárolhatod, mindössze 19 980 forintért. A csomagba a 12 PC World magazinon felül 1 TB online tárhely, Office 365 Personal előfizetés, éves licenccel rendelkező internetbiztosági csomag és többek között egy professzionális feladatkezelő is került. Ha pedig ennél is többre vágysz, a prémium előfizetés részeként egy FSP külső akkumulátor, ajándék póló és plusz egy választható ajándék is a tiéd lehet. További részletek: pcworld.hu/elofizetes. Mire képes az Android Data Recovery? Megmutatjuk neked.



Bármikor előfordulhat, hogy véletlenül törlünk egy fontos fájlt az androidos készülékünkről. Az is lehet, hogy a gyári visszaállítás után jut eszünkbe, hogy valamit nem mentettünk el. Kisebb figyelmetlenség mellett tönkremehet a készülék, vagy megsérülhet a kijelzője. Mi a közös ezekben a helyzetekben? Mindegyiknél szükségünk lesz egy olyan adatmentő szoftverre, amellyel visszanyerhetjük a hiányolt tartalmainkat.

Általában erre a célra könnyen használható eszközt keresünk, azonban az effajta szoftverek között sok rosszul működik és drága is. A Tenorshare Android Data Recovery programja azért különleges, mert nem csak jól működik, de felhasználóbarát is. A segítségével szinte bármilyen elveszettnek hitt fájlt vagy adatot visszaszerezhetünk androidos eszközeinkről.



Az alkalmazás támogatja a névjegyeket, a fotókat és a videókat, a szöveges üzeneteket (névvel, telefonszámmal és tartalommal együtt), a bejövő és a kimenő hívásokat, továbbá a memóriakártya tartalmát is tudja kezelni (például zenéket). Az eszközök belső tárhelyét és a külső memóriakártyát úgy tudja szkennelni, majd az adatokat azokról visszaállítani, hogy külön mentési fájl nem szükséges hozzá. Az Android Data Recovery szükség szerint képes visszaállítani az összes fájlunkat, de lehetővé teszi azt is, hogy csak az általunk kiválasztott elemekkel dolgozzunk - ezeket a szkennelés után előnézetben tekinthetjük meg, és több formátumban is exportálhatjuk. A szoftver az Android 1.5-ös verziójától egészen a 6.0 Marshmallow rendszerig működik, és gyakorlatilag minden készüléket támogat (többek között a Samsung, az LG, a HTC, a Sony, a Google, a Huawei és a ZTE modelljeit).

Mivel az alkalmazás feladata az, hogy akár egy sérült androidos készülékről is lementse az adatokat, ezért értelemszerűen egy windowsos PC-re kell telepítenünk és ott futtatni. Meg kell jegyeznünk, hogy egyes végpontvédelmek az Android Data Recovery telepítése után kártevőt jelezhetnek, valójában azonban a szoftver biztonságosan használható. Az installálás után azonnal elindíthatjuk a programot, szerteágazó opcióktól és beállításoktól nem kell tartanunk.

Gyakorlatilag a kezdők is könnyedén boldogulnak majd a felhasználóbarát kezelőfelülettel, amely egyértelmű jelzésekkel segíti a helyreállítási folyamatot. A visszaállítási eljárás gyorsnak mondható, nagy mennyiségű adatot még egy régebbi laptopon keresztül is nagyjából 30 percbe telik megmenteni. A szoftver azért is hatékony, mert az androidos készülékre semmit sem telepít.

Hirdetés


Hogyan szerezzük vissza a hiányzó fájljainkat? A program gördülékenyen használható és barátságos felülete egy varázslóra épít, amelyet követve megkapjuk a tartalmainkat.  Az Android Data Recovery windowsos PC-re telepítése és elindítása után csatlakoztassuk az androidos készülékünket a géphez egy USB-kábellel. Fontos, hogy a robotos rendszert futtató eszközön az USB-s hibakeresés (USB Debugging) engedélyezve legyen - ez segít létrehozni a kapcsolatot a készülék és a PC között. Android 4.2-től fölfelé ezt úgy tudjuk bekapcsolni, ha a Beállításokban a készülék információinál a buildszámra nyomunk hétszer, egészen addig, amíg a fejlesztői mód nem aktiválódik. Ezután a fejlesztői beállításokban már be tudjuk kapcsolni az USB-s hibakeresést.



Miután ezzel megvagyunk, az alkalmazás már tudja szkennelni a készülék tárhelyét és memóriakártyáját. Az elveszett fájlokról előnézetet is mutat a keresés végén, majd az exportálás előtt megadhatjuk a kívánt fájltípusokat. Legyen szó vírusról, véletlenül törölt fájlokról vagy sérült microSD-kártyáról, az Android Data Recovery megbízható reménysugár a kellemetlen helyzetekben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.