Androidosoknak könyöröghet a Microsoft

Hamarosan elérhetővé válhat a „Válts Windows Phone-ra!” alkalmazás.

Elméletileg valamikor a hét folyamán kissé arcátlan alkalmazással bővülhet az egyre biztonságosabb Play Store, ugyanis a CITEWorld szerint a Microsoft már az utolsó simításokat végzi a „Switch to Windows Phone” névre keresztelt programján.


A beszédes nevű szoftver elméletileg nem magát a Windows Phone operációs rendszert fogja valamilyen formában megismertetni az érdeklődőkkel, csupán az androidos telefonra telepített alkalmazások listáját nézi át, majd megmondja, hogy azok elérhetőek-e a redmondiak platformján. Ha nem, akkor megpróbál alternatívákat javasolni helyettük.

Androidosoknak könyöröghet a Microsoft 1


Ajánlásait a szoftver elméletileg lementi a felhasználó SkyDrive háttértárára, ám az egyelőre nem világos, hogy lesz-e Windows Phone-ra olyan testvéralkalmazása, amely a lista alapján képes automatikusan feltelepíteni a programokat a felhasználó csempés mobiljára. A hírek szerint iOS-re nem lesz elérhető a redmondiak programja, amely az almás cég üzleti praktikáit ismerve nem meglepő.

Ubuntu 14.04 LTS teszt - Pingvin a hétköznapokra

A disztribúció idei első kiadása nem hozott eget rengető újdonságokat, a Canonical a lehető legnagyobb stabilitásra és megbízhatóságra törekedett.

Ashampoo WinOptimizer Free gyorsteszt - Ezermester ingyen

Lassul a gépünk, ám nem akarunk súlyos pénzeket kidobni karbantartó szoftverre? Az Ashampoo WinOptimizer Free a tökéletes megoldás erre.

comments powered by Disqus

Kiadó: Project029 Media and Communications Kft. - Impresszum - Hirdetési ajánlatunk - Adatvédelmi elveink - E3

Ügynökségi értékesítési képviselet: Adaptive Media