Hirdetés

Átalakult az androidos Opera



|

Az Android kinézetéhez igazították az Opera böngésző kezelőfelületét.

Hirdetés

Alig néhány napja, hogy az Opera egy komoly frissítést adott ki az asztali verziójú böngészőjéhez, most hasonlóan nagyszabású frissítés érkezett az androidos kiadáshoz is. 

Hirdetés

Ezúttal nem új funkciókat kapott az androidos Opera, hanem grafikus tekintetben újult meg teljes mértékben. 

Gyakorlatilag új dizájnt kapott az app, amely a fejlesztők szerint immáron friss és modern, és tökéletesen illik az Android felületéhez. 

Sok vizuális módosítás történt, változott például a gyorshívó, valamint jobb oldalon lehet hozzáférni a hírfolyamhoz, ami már olvasási móddal is rendelkezik. 

A jobb alsó sarok egyik új ikonjával gyorsan át lehet tekinteni az offline oldalakat, a könyvjelzőket, az előzményeket és a letöltéseket. Természetesen most is adott a szinkronizálás a kompatibilis eszközök között. A jobb felső sarokban érhető el az adatcsökkentő funkció, amely tömörít a videókon és blokkolja a hirdetéseket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.