Hirdetés

Az agyhullámaidat olvasná a Facebook



|

A titokzatos Building 8 részleg új projektje alapján Zuckerberg egyik korábbi ötletét valósítanák meg.

Hirdetés

Mark Zuckerberg korábban azt mondta, hogy a meggyőződése szerint egy napon képesek leszünk közvetlenül gondolatokat küldeni egymásnak a technológia segítségével. Rágondolunk majd valamire, és a barátaink már meg is tapasztalják azt úgy, ahogyan mi. 

Hirdetés

A Business Insider pedig most olyan álláshirdetésekre bukkant, amelyekben a Facebook titokzatos Building 8 részlegéhez keresnek szakembereket. A projekt többek között neuroképalkotásról és elektrofiziológiai adatokról szól, amelyeknek hála a jövő kommunikációs platformját alkotnák meg. Egy másik pályázat audiojel-feldolgozó algoritmusokhoz keres fejlesztőt, aki segít a jövő kommunikációs és számítógépes platformját létrehozni. 

Természetesen egyelőre semmi sem biztos, de a jelek szerint Zuckerberg a 2015-ös gondolatait szeretné megvalósítani, az adatok alapján 2 éven belül

A Building 8 nagyon rejtélyes, hasonló az Alphabet X részlegéhez. Nyilvánosan csak annyit lehet tudni róla, hogy titkos, és a világot szeretné összekapcsolni. Regina Dugan (korábban a Google embere) is itt dolgozik, ő vezeti a fizikai és a digitális világokat összeolvasztó technológiák fejlesztését. 

Szerintetek eljön az idő, amikor agyhullámokkal lehet állapotfrissítéseket közzétenni a Facebookon? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.