Hirdetés

Beépített pénzváltóval újított az Opera 42



|

A lehető legjobbkor sikerült implementálni a hasznos funkciót.

Hirdetés

A Firefox és a Chrome után az Opera böngészőből is megérkezett az idei utolsó nagy főverzió. Az elmúlt hónapok hatalmas újításaihoz képest az Opera 42 visszafogottnak nevezhető, a legnagyobb és leghasznosabb újítását a beépített pénzátváltója jelenti. Csak ki kell jelölni a külföldi webáruház termékoldalán az árat, mire egy popup felületen megjelenik a forintosított összeg.


Hirdetés


Az Opera tájékoztatása alapján az új kiadás esetében tovább csökkenhet az elindulási idő, továbbá a telepítőprogramja már képes az operációs rendszer alapján eldönteni, hogy a böngésző 32 vagy 64 bites változatát installálja-e. Az Opera beépített hírolvasóját használók a beállítómenüben bekapcsolhatják, hogy az RSS hírforrásokat nyújtó weblapok esetén megjelenjen egy kis újság ikon a böngésző címsorában, erre kattintva egyszerűbben fel lehet iratkozni a hírcsatornáikra.



Az Opera 42 iránt érdeklődők innen tölthetik le a telepítőkészletét.


(Forrás: Opera)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.