Hirdetés

Chromebookokra optimalizálja az appjait az Adobe



|

Hatékonyabban működnek majd az androidos programok az eszközökön.

Hirdetés

Most már hivatalos, hogy az elmúlt években kiadott egyes Chromebook laptopok mellett az idei évtől kezdődően piacra kerülő Chrome OS-es termékek kivétel nélkül támogatni fogják az androidos alkalmazások emuláción keresztül történő futtatását. Nem csak a Google, de az oktatási ipar számára egyaránt fontos újításról van szó, ennek a két tényezőnek pedig lehet valami köze az Adobe legújabb bejelentéséhez.


Hirdetés


A Flash plugin mellett elsősorban a kreatív szoftvereiről ismert vállalat közhírré tette, hogy számos népszerű androidos alkalmazását optimalizálni fogja a Chromebookokon való használathoz, így azok jobb teljesítménnyel működnek majd a notebook típusú eszközökön. Arról egyelőre nem esett szó, hogy a kezelőfelületükön reszelne bármit is a vállalat az egeres - billentyűzetes kezelés megkönnyítése érdekében.



Az optimalizációt hozó frissítések az elkövetkező hetekben válnak majd elérhetővé a Photoshop Mix, a Lightroom Mobile, az Illustrator Draw, a Photoshop Sketch, a Comp CC és a Creative Cloud Mobile alkalmazásokhoz.


(Forrás: Android Central)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.