Hirdetés

Csúszik az Android Wear 2.0



|

Csak 2017-ben érkezik meg az okosórákra szánt Android Wear 2.0 rendszer.

Hirdetés

Egy ideje látszólag megtorpant az okosórák piaca, és ezzel egyszerre most az Android Wear újdonságai is később érkeznek. 

Hirdetés

A jó hír az, hogy az Android Wear 2.0 harmadik fejlesztői előzetese már letölthető, és sok újdonságot tartalmaz - sőt, az okosórákról immáron a Google Play Áruház okosórás kínálatát is lehet böngészni. 

A rossz hír azonban, hogy a Google kiterjesztette az előzetest, vagyis úgy döntött, hogy eltolja az Android Wear 2.0 hivatalos megjelenését. A végleges verzió így csak 2017 elején futhat be. Azelőtt legalább további egy fejlesztői előzetes jelenik még meg. 

A mostani előzetesben már van olyan API, amelynek hála a felhasználók appok megnyitása nélkül reagálhatnak az értesítésekre. Természetesen az appokat továbbra is lehet a webről vagy okostelefonról telepíteni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.