Hirdetés

E-bookok is kaphatóak lesznek a Windows Áruházban



|

Persze jó kérdés, hogy mely régiókban lesz ténylegesen elérhető a funkció.

Hirdetés

A Windows 10-es számítógépekkel rendelkező hazai felhasználók jelenleg csak alkalmazásokat és játékokat vásárolhatnak a Windows Áruházból, ám a Microsoft valójában már jó ideje rendelkezik egy a Google-éhez hasonlítható szolgáltatási ökoszisztémával, így például az egyesült államokbeli felhasználók zenéket, sorozatokat, filmeket is vásárolhatnak a boltban.


Hirdetés


Az MSPowerUser egyik írója nemrég pillantást vethetett a Windows 10 Mobile egy privát fejlesztői buildjére, amely egyik nagy újítását az jelenti, hogy már e-bookok is beszerezhetőek az Áruházából. A megvásárolt könyveket EPUB formátumban kapják meg az ügyfelek, alapértelmezetten a Microsoft Edge-et használhatják az olvasásukra. A Windows 10 Creators Update publikusan tesztelhető PC-s előzetesében lévő Edge a tavaly november közepén kiadott build 14971 óta képes a PDF-ekhez hasonlóan megjeleníteni az EPUB fájlokat.



Az e-könyvek árusítása jól hangzik, de nem vennénk rá mérget, hogy Magyarországról elérhető lesz a funkció. Nem világos, hogy a Microsoft mikor kezdheti meg hazánkban a nem szoftveres típusú tartalmak forgalmazását.


(Forrás: The Verge)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.