Hirdetés

Egy tucat ajándékkal érkezik a PC World



|

Decemberi lapszámunk mellé 11 teljes verziós szoftvert, valamint egy ajándék kiadványt csomagoltunk. A Mac vagy a Windows PC a racionális választás? Friss lapszámunkból ez is kiderül.

Hirdetés

Meglepő kijelentést tett októberben Fletcher Previn, a több mint 400 ezer embert foglalkoztató IBM alelnöke. Elmondása alapján ugyanis a Mac mindent egybevéve jelentősen olcsóbb a hagyományos PC-knél, számításaik szerint munkaállomásonként négyéves időintervallumban 543 dollár (körülbelül 155 ezer forint) megtakarítás érhető el. Vajon a számítás Magyarországra is érvényes? Az otthoni felhasználók számára is a Mac lehet a racionális választás? Decemberi lapszámunkban elvégeztük a szükséges számításokat, és kiderítettük, hogy vajon bizonyos esetekben tényleg olcsóbb lehet-e a Mac a Windows PC-knél.



A két rendszer kibékítése érdekében annak is utánanéztük, hogy miként lehet Mac-en Windowst, illetve a Microsoft platformján OS X-et futtatni. Ha követed a tanácsainkat, akkor te is kiaknázhatod mindkét operációs rendszer képességeit. Decemberi lapszámunkban ezen felül megmutatjuk, hogy 200 ezer forintból miként építhetsz erős, játékra is alkalmas konfigurációt, valamint hogy a hordozható adattárolók segítségével miként gondoskodhatsz adataid megfelelő védelméről.

A hordozhatóság decemberi lapszámunk kiemelt témája, hiszen egyrészt bemutatjuk a legjobb portable operációs rendszereket, szoftvereket, valamint programgyűjteményeket, hogy kedvenc alkalmazásaid mindig a zsebedben legyenek. Másrészt hiánypótló cikkünkben az itthon kapható legjobb USB-kulcsokat és memóriakártyákat hasonlítottuk össze, egy tucatnyi tesztünkből így te is kiválaszthatod a felhasználói szokásaidnak leginkább megfelelő hordozható adattárolót. Sőt, ez még nem minden! Magyarországon elsőként az itthon kapható legjobb virtuális valóság szemüvegeket is egymásnak eresztettük. Decemberi számunkból kiderült, hogy az Oculus Rift, HTC Vive és PlayStation VR hármasból melyik jelenti a legjobb vételt.


A decemberi lapszám nem csak a tartalom, hanem a teljes verziók miatt is igazi kuriózumot jelent. Folytatva a 25 éves születésnapunk ajándéközönjét, a magazin mellé ezúttal sem egy vagy kettő, hanem közel egy fizetős tucatnyi szoftver adunk a legjobb vírusvédelmi szoftvereken felül. A PC World Plusra az Ashampoo HDD Control 2017, Backup 2016, Uninstaller 2017, Snap 2017, Optimizer 2016, Slideshow Studio 2017, Photo Commander 12, Music Studio 2016, Burning Studio 2016 és WinOptimizer 2016 egyaránt felkerült, az iCareFone 6 hónapos verziója mellett. Ráadásul decemberi magazinunkhoz a Tudatos vásárló kiadványunkat is ajándékba adjuk.

További témáink részletesen:



Az internet hőskora

Idén ünnepeltük a World Wide Web huszonötödik születésnapját. Tim Berners-Lee találmánya visszavonhatatlanul megváltoztatta a világot.

Mi kerüljön a fa alá?

Szeretnéd a legkevesebb stresszel megúszni a karácsonyi ajándékvásárlást? Elmondjuk, mi mindenre érdemes odafigyelned, és kedvenc ajándékötleteinket is megmutatjuk.

Irány a virtuális valóság

Vajon megéri már most fejest ugrani a virtuális valóságba? Kipróbáltuk a VR-piac első fecskéit, hogy választ adjunk a sokakat foglalkoztató kérdésre.

Rendszerek közötti átjáró

Mac vagy Windows? Ha nem tudsz dönteni, vagy éppen az egyiket használod, de szükséged van a másikra, nincs gond: mindkét rendszeren futtathatjuk a másikra írt programokat is.


Címlap, illusztráció: Molnár Márti

A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók és a digitális magazinok a DVD-s változatnál érhetőek el). Ha belelapoznál a lapba, akkor azt is megteheted, ha ellátogatsz a galériánkba.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.